Kezdőlap

Innen: Tribalwars Wiki HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen -NooBLeadeR- (vitalap | szerkesztései) 2023. augusztus 21., 12:54-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Jump to navigation

Üdvözlünk a Klánháború Wikin!

Kh.gif

Kh-logo.png

A Klánháború, amint azt már biztosan tudod, egy böngésző alapú online stratégiai játék középkori környezetben, ahol minden játékos vezeti a saját faluját (és később a falvait), hogy növekedhessen és terjeszkedhessen, illetve hírnevet, hatalmat és dicsőséget szerezzen! Felvirágoztatod a birodalmadat? A világ legjobb játékosává fogsz nőni?

Természetesen nem vagy egyedül! Körülötted a többi játékosnak ugyanazok a céljai a falvaik felé – növekedni, terjeszkedni és hódítani. Mindenki azt akarja, hogy a játékban a legnagyobb birodalma legyen. Fel kell építened a faludat, csapatokat kell toboroznod a védelmére, majd csapataiddal ki kell fosztanod és le kell rombolnod a környező falvakat, legyen szó más játékosokról vagy a térképen szétszóródott barbárokról, hogy előnyt szerezhess társaiddal szemben.

A körülötted lévők egy része az ellenséged, mások a barátaid lesznek. Összefoghatsz velük, és csatlakozhatsz klánjukhoz, vagy akár alapíthatsz sajátot, hogy együtt dolgozhassatok a végső győzelemért!

Ezen a wikin rengeteg információt találsz, amelyek segítenek végig vezetni a játékon, magyarázatokkal és statisztikákkal az épületekről, csapatokról és még sok másról.

Látogasd meg külső fórumunkat is, melyen rengeteg játékkal kapcsolatos dolgot is érhettek el, a linkre kattinva.

Wiki karbantartás

Ankündigung

A Wiki jelenleg karbantartás alatt áll. Dolgozunk az új cikkek létrehozásán, illetve a régiek frissítésén. Köszönjük türelmetek!
Kezdőlap

Erőd

Ankündigung

Tudj meg többet az új játékelemről, amely a V54 meghatározó része lesz a végjáték folyamán:
Erőd

Problémát tapasztaltál?

Ankündigung

Lépj kapcsolatba a Support-tal, a lehető leggyorsabban választ fogsz kapni a kérdéseidre.
A Support-hoz!▲ Vissza az oldal tetejére.