Általános kérdések

Innen: Tribalwars Wiki HU
Jump to navigation
Regisztrációval kapcsolatos kérdések
Kérdések Válaszok
Facebookon keresztül regisztráltam, nem tudom a jelszavam, mit csináljak? Azon játékaink, akik a Facebookon keresztül regisztráltak, az elsődleges, Facebookhoz tartozó e-mail címükre kaptak egy levelet a jelszóval. Amennyiben ez nem érkezett meg, vagy elkeveredett, akkor a főoldalon lehet kérni jelszó-emlékeztetőt, amit szintén erre az e-mail címre küld ki a rendszer automatikusan.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail. Mit tegyek? Várj néhány órát. Ha nem jött még mindig meg akkor nézd meg a spam-mappádban. Ha ezek után se jött meg a levél, írj a supportnak.
Változtathatok nevet? A felhasználói nevet minden játékosunk a saját fiókjában be tudja állítani. A felhasználói nevet a fiókban a "Beállítások" menüpont "Felhasználói név megváltoztatása" alatt lehet módosítani 500 PPért.
Nevet szeretnék cserélni. Hány naponta lehet? A jelen beállítások szerint 14 naponta.
Nevet változtattam. Mikor használhatom legelőször a régi nevem, hogy újra regisztráljak vele? A jelen beállítások szerint 180 napnak kell eltelnie.
Barátaim másik világon vannak, ahol a regisztráció már lezárult. Bekerülhetek oda valahogyan? A regisztráció lezárulása után nincs semmilyen mód az adott világba való bekerüléshez.
Hogyan törölhetem a fiókom? Beállítások >> Felhasználói fiók törlése. Ezen kívül ha 14 napig nem jelentkezel be a játékba, a rendszer automatikusan töröl az adott világról, amennyiben nincs prémium fiók aktiválva.
Hogyan változtathatom meg a jelszavam? Beállítások >> Jelszó megváltoztatása menüpont alatt tudod kérni a változtatást, amelyet a rendszer úgy old meg, hogy a regisztrációs e-mail címre küldi a jelszóváltással kapcsolatos megerősítő e-mailt. Így a tulajdonos biztos lehet abban, hogy senki más nem tud a fiókjában jelszót váltani, csak ő, hisz az e-mail cím felett csak ő rendelkezik.
Hány fiókom lehet egy világon? Egy világon kizárólag egy fiókja lehet egy játékosnak!
Hogyan kerülhetek át egyik világról a másikra? Sehogy nem kerülhetsz át a fiókoddal egyik világról a másikra. Mindenképpen regisztrálni kell az adott világra, hogy játszhass azon is.