Klánharc-tervező

Innen: Tribalwars Wiki HU
Jump to navigation

A Prémium Fiókkal elérhető szolgáltatás, a klántámadás-szervező lehetőséget ad a klán vezetőségének arra, hogy a klánjuk tagjainak célpontokat válasszanak ki, így segítve a háborúk szervezését. Ezeket az adatokat a klán tagjai is láthatják, így nekik csak végre kell hajtani a vezetőség által készített tervet. Lehetséges fake támadás-sorozat megszervezése is.

Amennyiben a klán fórumán szeretnétek a szervezést folytatni, akkor a kiválasztott koordinátájú falukat exportálni lehet a térképről a fórumba BB kódként.


A szervező megnyitása

A támadás megszervezéséhez menj a térképre, és nyisd meg a támadásszervezőt. Tanács: Miután a támadásszervezőt megnyitottad, a térkép mozgatása egérrel deaktiválódik, és a minitérkép az, ahonnan a térkép irányítása lehetővé válik.

Klánharc1.PNG


Résztvevők megjelölése színnel

Hogy egyszerűbb legyen, minden résztvevő kap egy színt, amellyel a célpontja megjelölhető, így gyorsabban és könnyebben lehet átlátni a tervet.

Klánharc2.PNG


Több résztvevő esetén ott a színpaletta

Válassz egy színt egy játékoshoz; kattints, erősítsd meg a színválasztást, és engedélyezd, hogy a színt a térképre betöltse a rendszer. Amennyiben az előre megadott színek nem nyerik el tetszésed, akkor a palettáról választhatsz, készíthetsz továbbiakat.

Klánharc3.PNG


Célfaluk kijelölése

A következő lépés az, hogy a térképen a célfalukat megjelöld: ki kell választani, hogy fake vagy normál támadás menjen rá, valamint hogy ki legyen a támadó. Technikai okok miatt a színjelölő kártya Internet Explorer alatt nem fut még.

Klánharc4.PNG


Területkijelölés

A klán vezetősége nem csak falukat, hanem területeket is kijelölhet a klán tagjai számára, mint megtámadandó célpontot. Ezt az egér bal oldali gombjának lenyomásával lehet elkészíteni – ilyenkor az egész lefedett terület színezve jelenik meg a térképen.

Klánharc5.PNGKijelölt falvak a térképen

Ha az egér gombját felengedi a támadást szervező játékos, akkor az egész térképen előtűnnek a megfelelő színes szimbólumokkal megjelölt falvak (Internet Explorer alatt ez a funkció sem működik tökéletesen)

Fontos információ, hogy a betűjelek az alábbiakat jelentik: A: támadás F: Fake támadás


Klánharc6.PNG

Megtámadandó falvak listázása

Így, a folyamat végén a rendszer létrehoz egy listát a támadók számára – és ez pop-up ablakban fog felugrani számukra a térképen. A pop-up ablak akkor tűnik elő, ha ráklikkeltek az „Exportálás BB-kódként” opcióra.


Klánharc7.PNG


Támadási lista módosítása

A szervező játékos a támadási listát módosíthatja akár úgy is, hogy a célfalunál a támadásra kijelölt játékost törölheti az ikonra kattintva.


Klánharc8.PNG


A tervezet mentése

Ha a tervezés befejeződött, akkor a „változtatások mentése”, és a „támadásszervező bezárása” ikonokra kattintva lehet a tervet menteni, majd kilépni belőle.


Klánharc9.PNG


Listák készítése

Falukat kijelölni, kilistázni, csak a klán vezetősége (klán alapítója és vezérjogokkal rendelkező játékosok) tud, mint ahogy a terven változtatni is.

Klánharc10.PNG

A játékosoknak kijelölt célpontok megtalálása

A gyülekezőhelyen található támadástervezőben a személyre kiosztott célpontokat találják meg a tagok, így a tagok könnyen részt tudnak venni a klántámadásokban, és nem kell keresgélniük a nekik szánt célpontokat.


Attack planner2.png