IOS-alkalmazás

Innen: Tribalwars Wiki HU
Jump to navigation
TO5zizQ.png
A Tribal Wars applikáció egy nagyszerű alkalmazás iOS felületre az iPhone készülékünkön. Ez az alkalmazás sok mindenben megkönnyítheti játékunkat. Sokan vagyunk akik sokat dolgoznak, nagyon elfoglaltak az iskolával vagy az a melletti tevékenységekkel. Ez az alkalmazás pont erre lett kifejlesztve, vidd magaddal a játékot. Támadást kell küldened, épületet fejlesztened vagy valami halaszthatatlan dolgot kell csinálnod, de nem vagy gépnél? Próbáld ki ezt az alkalmazást!

Ingyenesen tölthető le az App Storeból,

App store.png

avagy gépre böngészőből és onnan iTunessal átrakhatjuk okostelefonunkra. Az applikáció sokban eltér a böngészős változattól. Ezt a következő pontokban átolvashatjátok.

Falunézet

A falunézet szempontjából nagyon sok változás nem történt a webböngészőhöz képest, azonban van néhány dolog amit érdemes és egyúttal hasznos is tudnunk. Ami változást itt behoztak, hogy pontosan nem láthatjuk mennyi nyersanyagunk, katonánk van a falvunkban. Mint az lentebb látható, a nyersanyagra koppintva láthatjuk a pontos raktárkapacitást és az abban elfoglalt nyersanyagot. Jobb sarokban az épületre koppintva megkaphatjuk a faluról az információkat, ahogy az az első képen is látható. Ujjunk jobbra és balra mozgatásával láthatjuk a falu többi részét is.


1. kép 2. kép 3. kép

▲ Vissza az oldal tetejére.

Menü

IMG 1466.jpg IMG 1467.jpg A menüben sok minden változott, könnyebben és gyorsabban érhetünk el mindent amit szeretnénk. Böngészőtől szinte teljesen eltérő.

Menü fülre koppintva minden pontot láthatunk amire szükségünk lehet. Eltérés a böngészőtől azon kívül, hogy a menü felépítése más, nagyon nem található. Az alkalmazásban a menü átláthatóbb és gyorsabban kezelhetőbb mind beállítások mind pedig falu kezelésileg. Aki iOS alapú készülékkel rendelkezik azok bizonyára tudják, hogy hosszas nyomva tartással rendezhetjük ikonjainkat. Ez itt is megtalálható, kedv szerint rendezhetjük be a menü felületet.

▲ Vissza az oldal tetejére.

Térkép

IMG 1468.jpg Vessünk néhány pillantást a térkép funkcióra. Azt gondolom ez az egyetlen funckió az alkalmazásban ami kevesebb lehetőséget nyújt számunkra mint a böngészői változat, hiszen ott mindent egyszerre tekinthetünk meg. Az applikációban ezt külön koppintásokkal tehetjük meg. A térképnézetek között könnyen váltogathatunk a jobb fenti ikonra koppintva. Ami egy nagyon hasznos dolog, hogyha a térképen nagyon elvándoroltunk volna, akkor könnyedén bal felső ikonra koppintva azonnal a falunknál találhatjuk magunkat. Ez hasznos lehet abban az esetben ha nagyon elvándoroltunk és hirtelen visszakívánkozunk eredeti helyünkre. IMG 1465.jpg
Ujjunk összetolásával majd széthúzásával kis mértékben nagyíthatjuk vagy kicsinyíthetjük a térképet. Egy falura koppintás esetében tudjuk kiválasztani a faluval kívánt tevékenységeket mint például lakatolás, nyersanyag küldése, támadás indítása, stb. Ugyanazok az opciók elérhetőek itt is mint böngészőnkben.

Egyébként a jobban belátható térkép bal felső ikonjánál tudjuk rendezni csoportjainkat. (A beállítás gombocskára koppintva)

IMG 1476.jpg IMG 1472.jpg

▲ Vissza az oldal tetejére.

Egyéb hasznos funkciók

IMG 1475.jpg IMG 1474.jpg Egyéb nagyon hasznos funkciók amik böngészőben nem elérhetők. Új bejövő a támadás. Ha esetleg 2-3 órával később néznénk meg telefonunkat, vissza tudjuk számolni az indítás időpontját hisz telefonunk írja azt. Sok mindent be tudunk állítani, mintpéldául, hogy akkor is jelezzen az app amikor egy épület építése befejeződött, ha egy levelet kaptunk stb. Ezeket mind variálni tudjuk a Beállítások—>Rendszerüzenetek menüpontban. Okostelefonunk akkor is jelez ha az éppen alvó állapotban van, avagy ha éppen használjuk azt. Lásd az alábbi képeken.Egyéb nagyon hasznos funkciók amik böngészőben nem elérhetők. Új bejövő
IMG 1473.jpg

A fiók pontnál könnyedén váltogathatunk a világok közt amelyeken játszunk amennyiben több világon játszunk. Böngésző változatnál jóval hasznosabb, hiszen az applikációban csak 2 koppintás és a másik világban lehetünk.

Itt egyszerűen vásárolhatunk prémium pontokat vagy aktiválhatunk be extra dolgokat a játékhoz. Az applikáció illetve helpdesk szolgáltatásunk folyamatosan fejlesztés alatt áll.

Bármely egyéb kérdés vagy javaslat merülne fel, nyugodtan írjon levelet support rendszerünken avagy fórumon az iOS menüpont alatt és moderátorunk a lehető leggyorsabban válaszolni fog.

Hamarosan iOS facebook segítség is elérhető lesz.

A tribal wars csapata jó játékot kíván!

▲ Vissza az oldal tetejére.◄ Vissza a kezdőlapra.