Aktiválási feltételek

Innen: Tribalwars Wiki HU
Jump to navigation

A Prémium rendszer egy, a játékos által aktiválható kényelmi szolgáltatás, melynek célja, hogy a játékos által fontosnak tartott, a fiók felügyeletével, fejlesztésével kapcsolatos feladatokat ellássa a játékos helyett, de az ő felügyeletével.

A szolgáltatás több elemből épül fel:

  • Prémium Fiók
  • Fiókkezelő
  • Farm-kezelő


Prémium Fiók

Az alap, ezen keresztül érhető el a fiókkezelő. Az ingyenes Prémium Fiók aktiválásához megfelelő pontszámot kell elérni, más feltétele a használatának nincs.


Fiókkezelő

Akkor aktiválható, ha a Prémium fiók aktiválva van és legalább 5 faluval rendelkezel. Ha aktiváltad a Fiókkezelőt akkor a Farmkezelő is aktiválásra kerül. Aktív Farmkezelő esetén ez az idő hozzáadásra kerül.


Farmkezelő

Az aktiválásnak nincs semmi előfeltétele, tehát nem szükséges, hogy a Prémium fiók aktiválva legyen.


Automata aktiválás

Ha a játékos csak rányom az automatikus hosszabbításra, akkor a rendszer automatikusan a havi adagot választja ki, mert az az alapértelmezett. Egészen addig, amíg a világ véget nem ér, ezért arra kérünk mindenkit, alaposan fontolja meg a parancs kiadását.

Helyes beállítási sorrend: Mennyiség (nap), aztán annak az automatikus hosszabbítása.


Ingyenes próbaverziók

Amennyiben egy játékos eléri a szükséges fejlesztési szintet, akkor csak az első ingyenes lehetőség látszik, egészen addig, amíg azt el nem használta. Ekkor fog megjelenni a következő szint.


Ingyenes Prémium Fiók

A játékosok az adott világra való csatlakozás, és a játék könnyítése érdekében ingyenes prémium fiókot kapnak, amennyiben falujukkal elérnek bizonyos fejlettségi szintet (pontokban megadva).

Amennyiben a játékos újrakezdi az adott világon, akkor ez a lehetőség - amennyiben előző falujával már felhasználta ezt - nem lesz elérhető.


Ingyenes fiókkezelő

Az aktiválásához két feltételnek kell meglennie: egyrészt a Prémium fióknak aktívnak kell lennie, másrészt el kell érnie a világon megadott faluszám mennyiséget a játékosnak.

A fiókkezelő ingyenesen 3 napra aktiválható, elért faluszámtól függően.

Ingyenes farmkezelő

Aktiválása nem kötött semmilyen feltételhez.