Innogames

Innen: Tribalwars Wiki HU
Jump to navigation
Inno.png


Története

Eike Klindworth első rajza a Klánháború falváról

A fejlesztő cég története egészen 2003-ig vezethető vissza. Ebben az évben, a két testvér, Eike, és Hendrik Klindworth nekifogott az első, böngésző alapú játékának, a Klánháború-nak, Michael Zillmer támogatásában. A motivációt az nyújtotta nekik, hogy egy olyan játékot alkossanak, amely saját maguk szórakoztatására is jó, és sok tapasztalatot szerezhetnek e téren. A hobby projecthez képest a Klánháború sokkal több játékost vonzott, mint amire számítani lehetett. A játék 2003-as indítását követően a regisztrált játékosok száma már elérte a több ezret, és 2004 elejére egy újabb világ megnyitása vált szükségessé. A játék gyorsan fejlődött, és a játékosok száma 2005 tavaszára már elérte az 50.000-et.

▲ Vissza az oldal tetejére.

Hobbiból hivatás

Az InnoGames csapata 2012-ben

Mivel a játék gyorsan fejlődött, a 3 alapító eldöntötte, hogy teljes energiájukat, és idejüket a játék fejlesztésére fordítják. 2005 végére a játék már sok vizuális újdonsággal, és sok kiegészítővel bővült. Az InnoGames-t 2007-ben alapították, hogy a játékot fenntarthassák, és újabb játékokat debütálhassanak. Azóta a cég befolyása egyre csak nő, és a regisztrált játékosok száma már elérte a 100 milliót! Az Innogames az egyik legnagyobb játékfejlesztő cég a Massive Multiplayer Online (MMO) játékok piacán. Nem csak a játékosok száma gyarapodott, hanem a fejlesztőké is. Mostanára már 200-an dolgoznak az Innogames hamburgi központjában. E mellett a játékait több országban is publikálta, és ez az egyetlen cég, amely engedélyt kapott arra, hogy Koreában alapítson leányvállalatot. Azóta több országban jelennek meg a cég játékai, köztük Magyarországon is.

▲ Vissza az oldal tetejére.

Bővítés

A Klánháború sikerei után a cég újabb játékokat kezdett el tervezni. 2008-ban debütált a The-West, 2010-ben a Grepolis, 2012-ben a Forge of Empires (FoE), 2013-ban a Tribal Wars 2, és 2014-ben az Elvenar.

▲ Vissza az oldal tetejére.

Klánháború

Klanhaboru.jpeg

A Klánháború egy online stratégiai játék, amely a középkor kezdetén zajlik. Minden játékos a játék kezdetén egy kicsinyke falu uralkodója, akinek feladata és célja, hogy falucskájából egy hatalmas, dicsőséges birodalmat építsen ki.

A játék folyamán a kicsinyke falut vezetve, növelve a termelést, a kereskedelmet és a hadsereget, a birodalom kiterjed, egyre több és több falucskát foglalva magába.

Csakhogy nem csak egy játékos szeretné ugyan azt elérni: A Világ Ura lenni. A környező falvak urai is mind erre a címre pályáznak, sereget gyűjtenek, megerősítik a falvaikat, hogy talpon maradjanak a versenyben, és a dicsőséges jövő csak az övék legyen.

▲ Vissza az oldal tetejére.

The-West

West.png

Lépj Jesse James és Billy, a Kölyök nyomdokaiba! Izgalmas kalandok sora és Klondike kincse vár rád a régi Vadnyugaton! A The West egy online szerepjáték, amely a régi Vadnyugatra repít el téged. Karaktered bőrébe bújva izgalmas kalandok várnak rád. Fordulatos történetek során segítheted a telepeseket, akik értékes jutalmakkal honorálják fáradozásaidat. Kísérjen szerencse utadon, és kitartásod jutalma arany legyen!

Válasszad ki végzeted! Legyél bár hős katona, dolgos munkás, izgága kalandor vagy hencegő párbajhős, számos képesség fejlesztésének kombinálásával a neked megfelelő karaktert alkothatod meg. De jól vigyázz, mert rajtad múlik, hogy hősöd képes lesz-e megállni helyét a Vadnyugat kihívásai között!

Az játék állandó fejlesztése gondoskodik a fordulatokkal teli virtuális életről, amely egy izgalmakban dús, dinamikus élményt biztosít több mint két és fél millió játékosnak. Csatlakozz te is!

▲ Vissza az oldal tetejére.

Grepolis

Készen állsz, hogy uralmad alá hajtsd az ókori Hellászt? Hogy Nagy Sándor, Perszeusz, Leonidász, Achilleusz és más görög hősök lába nyomába lépj? Ha igen, csatlakozz hozzánk egy különleges kalandban, amely az ókori görögök világába kalauzol téged!

Ebben a böngésző alapú on-line játékban a te feladatod, hogy kis poliszodat hatalmas metropolisszá fejleszd, erős sereget és ütőképes flottát toborozz, majd távoli szigetek hódításába kezdj. A dicsőséghez és hatalomhoz vezető utadat választásod szerint öt isten egyengetheti: Zeusz, Héra, Athéné, Poszeidón vagy Hádész. Isteneid irántad tanúsított kegye dönthet győzelem és vereség közt.

▲ Vissza az oldal tetejére.

Forge of Empires

A Forge of Empiresben különböző történelmi korokban irányíthatod városod sorsát. Izgalmas feladatok és sokat követelő kihívások várnak rád.

Már a kőkorszaktól kezdve kutass fel építkezési típusokat és technológiákat azért, hogy településeddel a következő korszakba léphess.

Teljes hadjárat esetén virágzó várost építhetsz, és te lehetsz egy egész kontinens ura.

Fedezd fel az emberiség legnagyobb vívmányait, és biztosítsd magadnak a hozzáférést speciálisabb egységekhez, ritka árukhoz és látványos épületekhez.

Vezesd át városod az emberiség történelmének különböző korszakain. Építs egyedi épületeket, amelyektől városod lenyűgöző lesz.

Vívj izgalmas csatákat, és légy te a nap hőse, csapataid különleges képességének és a terep természetének a segítségével.

Párbaj keretében mérd össze tudásodat barátaiddal és ellenfeleiddel a csatatéren, és taktikai ügyességed segítségével leckéztesd meg őket.

▲ Vissza az oldal tetejére.

Tribal Wars 2

Village-view 2295a1b871.jpg

A Tribal Wars 2, röviden TW2, egy középkori környezetben játszódó ingyenes online stratégiai játék, mely tele van lovagokkal, tábornokokkal és politikai döntésekkel. Egy háborúk által szétszaggatott világ egyik kastélyának uraként játszva meg kell védened és ki kell terjesztened a birodalmad, ezzel biztosítva annak túlélését. Ebben a középköri háborús játékban a követőid csak az erődben és a stratégiai képességedben bízhatnak. Erősítsd meg seregeidet és a kastélyod falait, és vezesd dicsőségbe a katonáidat!

A Tribal Wars 2 egy középkorban játszódó, multiplayer online (MMO) háborús játék, mely a harci stratégiákra és a kastélyfejlesztésre összpontosít. Az ingyenes online stratégiai játékot közvetlenül a böngésződben, valós idejű PvP környezetben játszhatod. A játék mobilos verziója is megjelenik hamarosan, így okostelefonokon és táblagépeken is élvezheted a TW2 játékot.

▲ Vissza az oldal tetejére.

Elvenar

Houses.png

Elvenar egy ingyenesen játszható, böngésző-alapú játék, ahol egy virágzó várost építhetsz, és egy csodákkal teli, varázslatos világot fedezhetsz fel.

Építsd fel a legszebb várost és alakítsd ki a leghatékonyabb gazdasági rendszert, amit csak tudsz! Az Elvenarban szinte az összes épületet fejlesztheted, növelve annak termelékenységét és városod szépségét.

Tárd fel a hatalmas Világtérképet, hogy megszerezd bölcs őseid tudását és új technológiákat fedezz fel. Kereskedj vagy harcolj a hatalmas erejű Ereklyékért, hogy felgyorsítsd termelésed.

Válhatsz gyakorlott és jól ismert kereskedővé, pallérozva a termelési művészetedet, vagy győzelemre vezetheted csapataidat 3D-animált csatákban: a választás a tiéd.

▲ Vissza az oldal tetejére.

◄ Vissza a kezdőlapra.