A Helyettesítés

Innen: Tribalwars Wiki HU
Jump to navigation

Ha egy hosszabb időszakon keresztül nem lesz időd, lehetőséged játszani, akkor lehetőséged van kijelölni egy fiók-helyettest, aki felügyeli a fiókod amíg távol vagy.

Ahhoz hogy ezt megtedd, be kell lépned a Beállítások menüpontba, és ott menj a Fiók helyettesítésre. Ott kell megadnod annak a játékosnak a nevét, akit felhatalmazol a helyettesítésedre (és ugyanott ahol beírtad a helyettesed, a felkérést vissza tudod is vonni). Helyettes.jpg

Amikor visszatérsz a játékba, úgy tudsz belépni a fiókodba hogy megszünteted a fiókhelyettesítést, ha újra helyettest szeretnél újra fel kell kérned.

A fiók-helyettesítőd be fog tudni jelentkezni a fiókodba a saját jelszavát használva. Amíg a fiók-helyettesítés üzemmód aktív, addig nem tudsz bejelentkezni a fiókodba.

Amíg nem telik el 24 óra óra a fiók-helyettesítés befejezése után, addig nem történhet interakció a helyettesítő és a helyettesített fiókja között. Ez kiemelten vonatkozik:

   * Nyersanyag szállítmányok
   * Egymás kifosztása
   * Összehangolt támadás mindkét fiókról
   * Erősítés küldése


Amikor felkérnek fiók helyettesítésre, akkor az első dolog amit meg kell tenned, hogy ezt elfogadd. Természetesen ezt el is utasíthatod ha úgy gondolod.

A helyettesítési felkérés elfogadását a beállításokban, a fiók-helyettesítés alatt tudod elfogadni. Amikor elfogadtad, akkor látni fogsz egy linket "Log in", ami folyamatos belépést biztosít számodra a másik fiókba. A másik fiókba a kezdőoldalról is be tudsz lépni, csak írd be a másik játékos nevét és a saját jelszód.

Ha egy fiókot 60 napon belül 30 napig vagy tovább helyettesítenek, akkor bár a helyettes be fog tudni lépni a fiókba, de az korlátozva lesz, azaz nem lesz rá lehetőség, hogy támadjon, vagy kereskedjen a helyettesítés alatt álló fiókkal.

A helyettes az alábbi dolgokat teheti meg, amíg fiókodban tartózkodik:

  • Prémium logok megtekintése
  • Prémium pontok aktiválása idő-alapú funkciókra mint pl. prémium fiók
  • Levelek olvasása és írása
  • Támadás indítása
  • Erősítés indítása
  • Klánfunkciók használata, beleértve azokat is, amelyek jogkörökhöz kötöttek
Vissza a kezdőlapra