Vendég fiókok

Innen: Tribalwars Wiki HU
Jump to navigation

Android és iOS használók számára fontos újítás, hogy lehetőségük nyílik vendég fiókkal kipróbálni a játékunkat.


Ezt azok a játékosok tehetik meg, akik eddig még nem játszottak, és letöltik a szükséges app-ot. Ezek után a rendszer automatikusan felkínálja számukra a "vendég" funkció használatát.

A vendég funkció lényege a játék kipróbálása; nem biztosít teljes elérhetőséget a játék felületére, és vannak a használatának bizonyos korlátai.

Célja a vendég fiókok létrehozásának az volt, hogy az érdeklődők kipróbálhassák a játékot, és ha megszeretik, akkor a rendszeren belül a már meglévő vendég fiókot aktiválni tudják, és személyre szabottan, immár regisztrációt létrehozva teljes jogú felhasználóként tagjai lehessenek játékos közösségünknek.

A belépést követően a játék megismerésének kezdeti lépései után a rendszer automatikusan felkínálja a lehetőségét annak, hogy a játékos beregisztráljon a játékba, ahol megadhatja játékosadatait: név, e-mail cím, jelszó. A sikeres regisztrációt követően a játékos fiókját a rendszer automatikusan az új regisztrációhoz köti, így a már elért eredmények megtarthatók.

A fiók regisztrálása így történik: Vendégként a játékos belép a fiókjába, ahol a felső menüsor "Beállítások" menüjét megnyitja. Az oldalsó menüsorból kiválasztja a "Fiók" alpontot, és azt megnyitva regisztrálja a fiókot, nevet, e-mail címet adva neki. FONTOS: e-mail címnek technikai okok miatt (leveleink rendre visszapattannak) az alábbi e-mail szolgáltatókat NE válasszátok: freemail, indamail, hotmail, citromail.