Innen: Tribalwars Wiki HU


Agyagbánya

Épület11.png

Az Agyagbányában a munkásaid agyagot állítanak elő, amely az új épületek építésénél fontos. Minél magasabb az Agyagbánya szintje, annál több agyagot állít elő.

Akadémia

Épület5.png

Az akadémián képezheted a főnemeseket. Segítségükkel tudsz más falvakat meghódítani.

Barakk

Épület2.png

A barakkban gyalogos egységeket képezhetsz. Minél magasabb szintű a barakk, annál gyorsabban fejeződik be a kiképzés.

Fal

Épület16.png

A Fal megvédi a falvad az ellenségeid seregeitől. Minél magasabb a szintje, annál nagyobb a falvad alapvédettsége. A seregeid védekező értékét is megnöveli.

Fatelep

Épület10.png

A falun kívül a sötét erdőben dolgoznak a favágóid, hatalmas fákat vágnak ki, hogy a Fatelepen feldolgozhassák. A fára elsősorban az épületekhez és a fegyverekhez van szükség. Minél magasabb a Fatelep szintje, annál több fát állít elő.

Főhadiszállás

Főhadiszállás
A Főhadiszálláson építhetsz új épületeket vagy továbbfejlesztheted már meglévő épületeid. Minél magasabb a Főhadiszállásod szintje, annál gyorsabban készülnek el az építési feladatok. Amint eléri a Főhadiszállásod a 15. szintet, lehetőséged lesz épületek lerombolására.

Gyülekezőhely

Épület7.png

A Gyülekezőhelyen a harcosaid találkoznak. Innen adhatsz parancsokat a seregeidnek.

Istálló

Épület3.png

Az Istállóban a lovasságot toborozhatod. Minél magasabb szintű az Istálló, annál gyorsabban fejeződik be a kiképzés.

Kovácsműhely

Épület6.png

A Kovácsműhelyben fejlesztheted a fegyvereidet. A Kovácsműhely fejlesztésével jobb fegyvereket fejleszthetsz és csökken a fejlesztési idő.

Műhely

Épület4.png

A műhelyben készülnek a faltörő kosok és katapultok. Minél magasabb szintű a műhely, annál gyorsabban fejeződik be a gyártás.

Őrtorony

Őrtorony3.1.png

Az őrtorony jelzi, ha egy új támadás ért a hatókörébe.

Piac

Épület9.png

A Piacon más játékosokkal kereskedhetsz.

Raktár

Épület14.png

A Raktáradban tárolod az nyersanyagaidat. Minél magasabb a szintje, annál több nyersanyagot tudsz tárolni.

Rejtekhely

Épület15.png

A Rejtekhelyeden tárolt nyersanyagokat nem tudják az ellenségeid megkaparintani. Minél magasabb a szintje, annál többet képes tárolni. A csapataid elrejtésére azonban nincsen mód. Még az ellenségeid felderítői sem látják az elrejtett nyersanyagaidat.

Szobor

Épület8.png

A Szobornál a falu lakói tesznek hűbéri esküt a Lovagodnak. Ha a Lovagod meghal, kinevezheted valamelyik harcosodat új Lovagnak.

Tanya

Épület13.png

A Tanya látja el a munkásaidat és seregeidet élelemmel. A Tanyád fejlesztése nélkül a falud nem tud növekedni. Minél magasabb a szintje, annál több lakót tud ellátni.

Templom

Épület17.png

A templom erősíti a környező falvak lakóinak hitét. Templom nélkül ezen falu és a környező falvak egységei rosszabbul harcolnak.

Első Templom

Épület18.png

Az első templom erősíti a környező falvak lakóinak hitét. Az első templomot csak egyszer lehet felépíteni. Templom nélkül ezen falu és a környező falvak egységei rosszabbul harcolnak.

Vasbánya

Épület12.png

A Vasbányában ássák ki a munkásaid a háborúzáshoz nélkülözhetetlen vasat. Minél magasabb a Vasbánya szintje, annál több vasat állít elő.▲ Vissza az oldal tetejére.

◄ Vissza a kezdőlapra.