Innogames sáv.gif

Plusz sáv.PNG

A Tribalwars Wiki HU wikiből


Mi az a twstats?

A twstats a Klánháború hivatalos statisztikai oldala (www.hu.twstats.com). Ezen az oldalon tudsz információkat szerezni a játék alakulásáról . Részletes statisztikákat és ábrákat nyújt, hogy nyomon követhesd a fejlődésedet, és összehasonlíthasd azt másokéval. Twstat.png

Mire jó a twstats?

A twstatson több érdekes adatot kaphatsz amire a harcokhoz szükséged lehet:

  •   Megnézheted a térképeket. A térképszerkesztővel egy képet készíthetsz, melyen a világ összes falvát láthatod. Megjelölhetsz egyes klánokat, játékosokat, vagy falvakat, és módosíthatod a térkép beállításait is.
  • Foglalási térkép szerkesztő: Ezzel a térképszerkesztővel egy képet készíthetsz, melyen az összes falufoglalást láthatod egy adott időben. Kiemelhetsz foglalásokat egyes klánok közt és módosíthatod a térkép beállításait is.
  •   A támadásszervező a segítségedre van: A támadás tervező lehetővé teszi,hogy kiválassz egy célfalut és a támadó falvakat. Ezután megadja a pontos indulási időket,hogy koordinálni tudj egy támadást.
  •   Háborús statisztikákat készíthetsz a résztvevő klánokról és játékosokról és folyamatosan időrendi lebontásban nyomon követheted azokat.
  • Minden játékost és klánt meg tudsz itt nézni és láthatod a változásukat a ranglistákon, nyomon követheted az élő falufoglalásokat is, így naprakész lehetsz ugyanúgy mint a legjobb játékosok.

LINK

TWstats

Vissza a kezdőlapra