Innen: Tribalwars Wiki HU

Ismét egy új játékelem kerül a játékba! Napi Belépési Bónusznak nevezzük. Ezzel szeretnénk megjutalmazni hűséges játékosainkat, akik nap mint nap visszatérnek, és játszanak, harcolnak játékunkban.

Amikor először lépsz be a játékba aznap (vagy még ki nem nyitott ajándékod van), a fenti képernyő tűnik fel, és lehetőséged lesz kinyitni egy ládát. 9 láda van, egy minden napra. A ládák megmaradnak, tehát a 9. napon akár kilenc ládát is ki tudsz nyitni! Bár nem tudjuk elképzelni, miért várnál ennyi időt, hogy megkapd a jutalmad....

Figyelmeztetés: Azok a ládák, amik a 9. napon még nincsenek nyitva, eltűnnek, és egy újabb szett kerül be a játékba.


TÉNYEK

Bezártam a felugró ablakot. Hogy kapom meg a napi bónuszom?

A napi belépési bónusz a profilból elérhető. Ezen kívül a pop-up minden belépéskor feltűnik, ha még nincs nyitva minden ládád.

Mi történik ha kihagyok egy napot?

Ha kihagysz egy (vagy több) napot, a napi bónusz nem tűnik el, de többé már nem lesz ingyenes a megszerzése. A következő belépésedkor mindig a következő láda kinyitását ajánlja fel a rendszer, nem az aznapit. Tehát ha az 1. és a 4. napon lépsz be, a rendszer az 1. és a 2. ládát fogja felajánlani, nem az elsőt és a negyediket.

Helyettes megszerezheti?

Nem. Egyedül tulajdonosi belépéssel lehet az ajándékhoz hozzájutni.

Minden nap kérnem kell a jutalmat?

Nem szükséges. Az utolsó napig (9.) minden ládát eléred, ami még nincs kinyitva. Kérjük ne feledd, hogy a 9. nap után a ládák eltűnnek, és újak kerülnek a játékba, így azokat később már nem tudod megszerezni. Ezért nem javasoljuk, hogy az utolsó napig várj.

Elérhető mobilon?

Jelenleg csak böngészőn érhető el.