Leltár

Innen: Tribalwars Wiki HU
Jump to navigation

A Leltárt a Profil menüpontból lehet elérni, és aktiválható bónuszcsomagokat tárolhatsz benne.

Funkciók

A leltárban prémium funkciókat, különböző játékokban (rendezvényeken) megszerezhető díjakat, nyereményeket lehet tárolni, amelyek később akár aktiválhatók, vagy elajándékozhatók más játékosoknak. Nem mindegyik rendezvény kapcsán nyert díj küldhető tovább, némelyik nem is aktiválható közvetlenül a Leltárból, hanem átirányít a rendezvény ablakába.

Csomagok továbbítása

Amennyiben egy játékosnak elküldesz egy tárgyat, az visszavonhatatlanul kikerül a leltáradból. A játékos megkapja a tárgyat, ha elfogadja az ajándékot. Ha visszautasítja az ajándékot, vagy nem reagál, akkor visszakapod a tárgyat. Kérünk légy teljesen biztos abban, hogy helyesen írtad be a játékos nevét. Ez egy egyirányú átadás, nem kereskedelmi rendszer, tehát ha a játékos megígérte, hogy elküld neked valamit, nem biztos hogy meg is fogja tenni.

Nem minden csomag ajándékozható el.

Ajándékcsomagok

Léteznek különböző ajándékcsomagok, mint például: +20% nyersanyag termelés fa, agyag vagy vasból.

Figyelem! A "színpompás beszéd" tárgy csak akkor adja vissza a nemes árának 50%-át (ahogy a leírása is írja), ha a nemest a hagyományos módon (akadémiában, nyersanyagért) képzitek le. Ha a "kiváltság" nevű tárgyat használjátok, amikor a színpompás beszéd be van kapcsolva, nem fogjátok az 50%-os tárgyat megkapni!

Játékos meghívás jutalom

A játékos meghívás 5 napos prémium fiók jutalma is a leltárba kerül, ennek továbbítása nem lehetséges.

Olvass tovább: Játékos meghívása a játékba

Falvad áthelyezése

Újonnan csatlakozott játékosként lehetőséged van falvadat áthelyezni, ha nem vagy jelenlegi elhelyezkedéseddel megelégedve. Ez az opció korlátozott ideig (csatlakozás után 48 óra) elérhető, mindenképpen a kezdővédelem lejárta előtt lejár. Nem számít újrakezdésnek, mivel a falvad áthelyezésre kerül, megmaradnak a fejlesztéseid, egységeid, eredményeid; csak a helyszín változik.

A falu csak egyszer helyezhető át. Újrakezdés esetén már nem él a lehetőség.

▲ Vissza az oldal tetejére.

◄ Vissza a kezdőlapra.