Innogames sáv.gif

Plusz sáv.PNG

A Tribalwars Wiki HU wikiből

A kereskedelem lehetőséget biztosít arra, hogy nyersanyagokat cserélj más játékosokkal. A következő összefoglaló ezt a folyamatot mutatja be számodra. Tovább a piachoz.

Piac - Követelmények: Főhadiszállás (3. szint), Raktár (2. szint)

Kereskedelem ajánlatok használatával

A Klánháborúban szabad kereskedelem van, és a kereskedelemben piaci ajánlatokat használnak a játékosok. A piacon kitehetsz saját ajánlatokat és elfogadhatod mások ajánlatait. Amikor elfogadsz egy ajánlatot, vagy valaki elfogadja a te ajánlatod, akkor a nyersanyagokat automatikusan indítja a rendszer.

Egy ajánlat elfogadásához klikkelj a "Csere" pontra. Innen nagyon egyszerűen és könnyen meg tudod nézni az egyéb, piacon lévő ajánlatokat és el tudod fogadni őket. Illetve itt tudsz a falu kereskedőjével is prémium ponttért.

Hogy könnyebben megtaláld a klántagok ajánlatait a piacon, pipáld be a csak saját kánom opciót.

Ker1.jpg

Ajánlatok kitétele: A piacon belül válaszd ki az "Ajánlataim" pontot. Ekkor létre tudod hozni a saját ajánlataid. Nem csak nagy ajánlatokat érdemes kitenni, hanem kisebbeket is, hogy a kis játékosok is el tudjanak fogadni az ajánlatokat.

Ker2.jpg

Szabad kereskedelem

A szabad kereskedelem akkor használatos, ha a faluid között, vagy egy barátnak küldesz nyersanyagot. Az, hogy ez mikor válik lehetségessé, a világ beállításain kívül attól is függ, hogy mikor csatlakoztál az adott világhoz.

Egy kereskedő maximum 1000 nyersanyagot képes szállítani. Ez a mennyiség lehet csak egy fajta nyersanyagból, vagy akár többféle nyersanyag valamiféle kombinációja. (Például 100 fa, 350 agyag és 550 vas.)

Minden alkalommal, amikor a piacod építed, egyre több kereskedőt fogsz kapni, ami azt jelenti, hogy egyre több nyersanyagot fogsz tudni szállítani.

Amikor olyannak szeretnél nyersanyagot küldeni, akit nem ismersz, akkor azt javasoljuk, hogy tégy ki egy ajánlatot a piacra, és azt a másik fél majd elfogadja. Ez biztosít arról, hogy mindkét fél megkapja azt a nyersanyagot amire vágyik.

Fogadhatsz nyersanyagot piac nélkül is, de küldeni már nem tudsz.

Ker3.jpg

Saját nyersanyag összehívása

Lehetőség van egy gombnyomásra más falvaidban levő nyersanyagokat összehívni a kiválasztott falvadba. Kattints a "Kiválasztás" pontra és hívd a falvadba a nyersanyagot. Ez a lehetőség csak prémium felhasználóknak elérhető.

Ker4.jpg

▲ Vissza az oldal tetejére.

◄ Vissza a kezdőlapra.