Innen: Tribalwars Wiki HU

A játék tökéletes minőségű eléréséhez a GPRS és mobilhálózatról fellépő játékosoknak a legfrissebb segédprogramokat le kell tölteniük a szolgáltatójuktól, ellenkező esetben a következő hiba lép fel a játékban: a felhasználó hiába tud belépni a fiókjába, ott gyakorlatilag nem tudja a fiókot működtetni.


A hiba oka

Ennek oka, hogy egy segédprogram, a BOC (bytemobile optimization client), ami egy független segédprogram - alapvetően a GPRS és 3G mobilhálozatok optimizálására szolgál - nem került frissítésre azoknál a felhasználóknál, akiknél ez a hiba jelentkezik.


A hiba javítása

A hiba javításához azt javasoljuk, hogy töltsétek le és telepítsétek a szükséges frissítéseket, és akkor minden rendben lesz.

Ez a program a Vodafone oldalán megtalálható. Mivel nem kizárólagos Vodafone program, így más szolgáltatók ügyfelei is letölthetik és használhatják.

Mi azért ajánljuk ezt a forrást, mert úgy gondoljuk, hogy ez biztonságosabb a neten fellelhető egyéb helyeknél - értelemszerűen nem kötelező onnan letölteni.

A programot innen tudjátok letölteni: http://www.business.vodafone.com/site/bus/public/enuk/p_software_tscs15.jsp

A program beállítása

A sikeres telepítés után egy zöld karika látszik a tálca jobb alsó sarkában az óra mellett.

Jobb egérgombbal ráklikkelve lehet állítani az optimalizációs szintet. Próbáljátok ki a legalacsonyabb és a legmagasabb szintet is.

Ha a karika esetleg piros akkor az azt jelenti, hogy a program nincs bekapcsolva.

Vissza a kezdőlapra