Innen: Tribalwars Wiki HU

Facebook oldalunkon rendszeresen szervezünk általatok kiválasztott alanyokkal nyílt interjút. Ezen az oldalon ennek a részletes leírását tekinthetitek meg.

Általános tájékoztató

Tudnivalók

Időnként meghirdetjük, hogy lehet javaslatokat küldeni interjú alanyokról. Ezt a poszt alá kommentbe várjuk, és az a javaslat nyer amely a legtöbb like-ot kapja. A szavazás lezárulása végén felkeressük az adott alanyt, hogy megkérdezzük szeretne-e részt venni. Ha nemleges választ kapunk, akkor a második jelöltet válasszuk ki alanyként.

Alanynak jelölés

Néhány alapelv amit tudnod kell mielőtt javasolsz egy alanyt.

 • Saját magad nem javasolhatod
 • Olyan témát (illetve személyt) javasolj amely felkelti a játékosok érdeklődését
 • Klánvezéreket lehet javasolni, ennek maximális száma 3-4 fő. Csak ebben az esetben lehet több alany
 • Jelezd a játékosnak, hogy javasoltad őt az interjúra
 • A javaslatokat a poszt alá, kommentbe kell írni
 • Szavazni csak a javaslat lájkolásával lehet, ha egy javaslatból több van kérlek egyeztessetek, mert ha a figyelmeztetés után is egy alanyt ketten javasolnak, akkor törölni fogjuk mindkét javaslatot.

▲ Vissza az oldal tetejére.

Interjú alanyoknak szóló tájékoztató

Interjú alany vagyok, mit tegyek?

Ha megnyerted a szavazást, akkor minden bizonnyal felkeresünk téged, de nem vesszük rossz néven, ha már te előbb jelzel nekünk.

Ha benne vagy az interjúba, akkor az alábbi dolgokat kell nekünk az oldalnak üzenetben elküld:

 • Jelenlegi játékosneved (amivel most játszol)
 • Adott világ, és játékosnév (pl. V22 szervert megnyerő klán vezető neve)
Ez minden esetben kell, mert általában egy szervert megnyerő klán vezetői, vagy top1 játékos lesz alany, így egy már lezárt világról beszélünk.
 • Skype elérhetőség
Ha nem használsz skypet, akkor facebook is jó lesz, bár hasznos volna a skype is.
 • Interjú kategóriája, időpontja illetve becenév
Az időpont általában vasárnap alkalmas, legalább 7 nap után legyen az interjú bejelentésének időpontjától. A becenév az a név, amelyen szólítanak játékostársaid.
Az interjú a következő kategóriákba sorolható:
 • Nyílt interjú (javasolt)
Ekkor az interjú a Facebook oldalon kerül megrendezésre, és a játékosok is kérdezhetnek, egy előre meghirdetett időpontban, kommentbe az alanyoktól. Az interjú végén összegezzük, majd mi is pár kiegészítő kérdést felteszünk nekik. Végül összefoglaljuk és közzéteszünk egy riport szöveget az oldalon.
 • Zárt interjú (nem javasolt)
Az interjú csak a moderátorokkal történik, és csak a végleges riport szöveg kerül ki az oldalra, nincs lehetőségük a játékosoknak kérdezni.

▲ Vissza az oldal tetejére.

Riportok listája

Összes interjú a fórumon

Tekintsd meg az összes eddig készült interjúnkat a fórumon itt: Facebook riportszoba.

Kiemelt interjúk - Facebook

A Klánháború Support Csapatának vezetőjével készített interjú, amit elolvasva jobban megismerhessük érdekes személyiségét.
Úgy érzed, hogy hirtelen nem mond Neked semmit az a név, hogy Maala? Sajtmacskától bevezetőként a következőt kaptuk: „Hogy ki is ő? Nos, akik megfordultak már a fórumon, azok ismerik a nevét, csípős beszólásait - vagy éppen segítséget kaptak már tőle... :)”
Munkáját tekintve facebook adminként elég nagy munka kört teljesített, riportokat írt, kérdezett, ki írta a speed köröket, és más fontos eseményeket is, amik nélkül jó páran nem tudtuk volna mi mikor van, illetve lesz.
Uhuu a support csapat tagja (volt az interjú készítésekor), valamint speed admin. A speed körök beállítása, felügyelése az ő feladatkörébe tartozik.

▲ Vissza az oldal tetejére.

◄ Vissza az előző oldalra.
◄ Vissza a kezdőlapra.