Innen: Tribalwars Wiki HU

Facebook oldalunk azért jött létre, hogy a játékosok szabadabb keretek között tudják egymással tartani a kapcsolatot, és a játékos kikapcsolódás mellett folyamatosan friss információkat szerezzenek a játékról.

Úgy gondjuk, hogy ha másokat sérelem ér, vagy a Szabályok közt található alapvető dolgok nincsenek be tartva a Felhasználók által, akkor ez a jó légkör nem maradhat meg. Ezért az alábbi dolgokra felhívom szíves figyelmeteket:

Az Admin csapatnak bármikor lehetősége van egy bejegyzés, hozzászólás vagy megosztás törléséhez, illetve sorozatos szabályszegés esetén az oldalról kitiltáshoz. Amennyiben valamilyen tartalmat bárki számára sértőnek talál a Csapat bármely tagja, azt törli.


Általános szabályok, viselkedési formák:

  • Nem szabad másokat semmilyen formában sem megsérteni, felzaklatni. Ide tartozik például a káromkodás, a személyeskedés, a politikai, szexuális utalás, rasszizmus, vagy egyéb illegális tartalom.
  • Nem szabad mások személyes, valós vagy játékbeli adataival visszaélni, közzétenni, ezen adatokból hasznot húzni. Ebbe a körbe tartozik a kizárással kapcsolatos support levelezés közzététele is, valamint az, ha prémium pontért kínáltok sereget, scriptet, fiókot, nyersanyagot, stb.
  • Természetesen az oldalon nem szabad a játékszabályok megsértésére biztatni, tippeket adni, supporterrel, moderátorral nem megfelelő hangnemben beszélni, nevükkel, avatarjukkal visszaélni. Illetve moderátorok, supporterek becsapása is súlyos véteknek számít.
  • Az oldalon nem szabad más játékot hirdetni, pénzért valamilyen terméket árulni és kínálni. Mivel az oldalt egy baráti társaság kialakítása érdekében hoztuk létre, így a különböző akciók, felhívások keretén belül természetesen mindenki megmutathatja magát, és az esetlegesen általa készített tárgyakat, amelyekre büszke.


Nyeremények kiosztásának rendszere

Néha nyereményjátékokat rendezünk az oldalon, ilyenkor mindig mellékeljük a játékra vonatkozó feltételeket. A nyertest minden esetben meghirdetjük a poszt alatt hozzászólásban és megpróbáljuk vele felvenni a kapcsolatot. Kérjük, ha nyertetek; minél előbb keressetek fel minket! Ez után hamarosan megkapja az ígért nyereményt.


Kitiltással kapcsolatos információk

Ha nem tartod tiszteletben a szabályokat kitiltásban részesülsz, ami legtöbb esetben ideiglenes, meghatározott idejű tiltás. Csak nagyon súlyos esetekben tiltunk véglegesen.

Ha Facebook oldalunkról kitiltásra kerülsz, akkor nem tudod a következőket megtenni:
  • üzenetet küldeni az oldalnak
  • lájkolni a posztot
  • hozzászólni a poszthoz
  • hozzászólást lájkolni
  • hozzászólásra válaszolni
  • írni az oldal üzenőfalára

Ha úgy véled, hogy a büntetésed nem megfelelően lett kiróva, vagy csak az indoklását szeretnéd megtudni, akkor kérünk keress fel minket a Support rendszeren keresztül.