Innen: Tribalwars Wiki HU

Itt megtalálhatsz egy listát a leggyakrabban ismételgetett kérdésekről.

Facebook játékokkal kapcsolatos kérdések
Kérdések Válaszok
Mikor lesz villámkérdés? Ezt az információt nem áll módunkban közölni veletek, így kérlek ne kérdezgessétek. Egyszerűen fogalmazva: bármikor lehet.
Mikor kapom meg a nyereményem? Havonta egyszer történik utalás. Mi sem tudjuk mikor, véletlenszerű időpont, mikor épp időnk van rá. Kérjük szépen ne kérdezzétek folyamatosan, mert nem tudunk válaszolni rá.
Megtudjátok mondani hány helyes válaszom van? Nem vagyunk kötelesek ezen információt kiszolgáltatni, bár ha megkértek szépen mindig teljesítjük kérésetek. Ugyanakkor ti is megszámolhatjátok a régi üzeneteket visszanézve.
Kigyűlt az 5 helyes válaszom, de nem kaptam meg a pontokat (több mint 1 hónapja várok), mikor kapom meg? Mivel havonta egyszer utaljuk a pontokat, így előfordulhat hogy véletlenül elírtunk valamit és nem került utalásra a nyereményed. Ebben az esetben kérünk keress fel és tisztázzuk a helyzetet.
Nem tudok írni az oldal idővonalára, és üzenetet se tudok küldeni, mi a gond? Ez azért van, mert letiltottunk az oldalról, szabálysértés miatt.
Miért tiltottatok le az oldalról? Mivel megsértetted a szabályzatot. Ha úgy véled a tiltásod nem megfelelően lett kiróva, vagy szeretnéd megtudni miért tiltottunk ki, akkor kérünk keress fel egy moderátort és vele beszéld meg a problémát. (Üzenet küldés Goldy-nak)
Nem másoltam be a kérdést, miért nem fogadjátok el a válaszomat? Mi a lényege? Azért van szükségünk a kérdés bemásolására, hogy tudjuk mire válaszolsz. Ez a szabály, kérünk tedd meg. A lényege tulajdonképpen a könnyebb beazonosítást szolgálja, ha jövőben panasz érkezik és vissza kell keressünk a válaszaitok között.
Új játékosnevem van, lehetséges hogy a jövőben erre utaljátok a pontokat? Természetesen van rá lehetőség. Kérünk jelezd az oldalnak ezt, írd meg a régi, illetve új játékosneved. A még nem utalt nyereményeket így az új nevedre fogjuk utalni. Kérjük a bejelentés után csak az új neved használd!
Én már nem játszok a Klánháborúval, de szeretnék részt venni a játékokban. Szeretném a pontokat egy barátomnak nyerni, lehetséges? Igen, kérünk jelezd az oldalnak. Kérünk írd meg a jelenlegi játékosneved, és hogy kinek szeretnél nyerni. A jövőben elég lesz annak a játékosnak a nevét megadnod akiknek játszol. FONTOS! Ha mégis szeretnéd saját nevedre nyerni a pontokat, akkor kérünk jelezd szintén.
Nem kaptam választ a üzenetemre, miért van ez? Választ adni legkésőbb 1-2 óra múlva biztos fogunk, ha 24 óra elteltével sem kaptál választ kérünk írj ránk ismét!

▲ Vissza az oldal tetejére.

◄ Vissza az előző oldalra.
◄ Vissza a kezdőlapra.