Innogames sáv.gif

Plusz sáv.PNG

Chat

A Wiki wikiből

A Chateről röviden

Chat üres.png
A Chat a Klánháború üzenetküldő rendszerének része, gyorsabb és hatékonyabb a normál üzenetküldésnél. Lehetőséged van barátaiddal beszélgetni a chaten (egyszerre csak egy játékossal), és a beszélgetés a levelek között is mentésre kerül, az alábbi megnevezéssel: "Chat beszélgetés". Egyszerre csak egy játékossal lehet csevegni, nem indítható konferenciacsevegés, viszont egyszerre több ablak is nyitva lehet.

A bal oldali kép jelenik meg, ha még nem beszélgettél senkivel.

Chat be/ki kapcsolása

A chat alapbeállításként be van kapcsolva, ha kiszeretnéd kapcsolni megteheted a következő útvonalon: Beállítások ---> Játék beállítások ---> Chat elérhető: A más játékosokkal való chatelés elérhető.

A négyzetből vedd ki a pipát, majd mentsd a változtatásokat; vagy kattints a Chat felületen az X.png-re. Ha újra aktiválni szeretnéd ezen az útvonalon újra pipáld be, és mentsd el.

▲ Vissza az oldal tetejére.

Általános információk

  • A játékosok csoportosítva jelennek meg (jelenlegi beszélgetések, klántársak, barátok), az online státuszuk akkor látható ha barátotok vagy klántársatok.
  • A chat üzenetek csak látszólagosan törölhetőek, szóval csak te nem fogod látni őket, de a partnered igen.
  • A chatben is használhatóak a BB-kódok. Kivétel a SIZE kód.
  • Nem feltétlenül kell a chatmezőbe írni, lehetséges elküldeni mint üzenet, a "Chat beszélgetés" üzenetnél. Így továbbra is a chatfülben fog megjelenni az üzenet.
  • Továbbított chatbeszélgetések csak üzenetként tekinthetőek meg, a chat-ablakban nem.
Chat.png

▲ Vissza az oldal tetejére.

Üzenet törlés / Játékos eltávolítás a Chatből

Üzenet törlése

  • Csak az egész beszélgetés törölhető, ezt az üzeneteknél a megfelelő játékossal folytatott "Chat beszélgetés" üzenetet törölve tehető meg. A partnerednél nem kerül törlésre semmi, csak akkor ha ő is végre hajtja a műveletet.
  • Fontos tudni, hogy ha a partnered újra üzenetet küld akkor neked is bejönnek a régi üzenetek. Ez csak úgy szűrhető ki, hogy a törlés után te írsz rá hamarabb csevegőtársadra.

Játékos eltávolítás a Chatből

Ha elszeretnél egy játékos távolítani a Chatből akkor töröld a "Chat beszélgetés" üzenetet, majd indítsd újra a chatet (deaktiváld és aktiváld újra). Bár, ha az adott játékos újra chaten felkeres, megjelenik az üzeneteknél a teljes régi beszélgetés, de a chat-ablakban nem. Ha a játékos barátod, vagy klántársad továbbra is megjelenik. Ha letiltod a játékost akkor megoldást nyer a probléma.

▲ Vissza az oldal tetejére.

Biztonságos kommunikáció

Jelentés chat.png
A chat ugyanúgy nem arra való, hogy sértő kommunikációt folytassatok más játékosokkal. Aki úgy érzi, hogy szabályszegő, sértő kommunikációt folytattak vele, a chat tartalma bejelenthető a support felé. Ennek módja: a beszélgetést mint levelet nyitjátok meg, és ott a sértő kommunikáció jelentése gombra kattintva bekülditek a supportnak, vagy a chat-ablakban a Tilt.png-re kattintva.

Szóval, a Chatre is vonatkoznak a szabályzatban leírtak.

▲ Vissza az oldal tetejére.

◄ Vissza a kezdőlapra.