Legális módok a fiókok közötti mozgásra

Innen: Tribalwars Wiki HU
(A Duál fiók szócikkből átirányítva)
Jump to navigation

Duál fiókok általában

Megjegyezendő, hogy a következő útmutató minden jogi módot megad az egyik fiókról a másikra való belépéshez. A Klánháború Csapata nem támogatja a közös játékot(co-op módot). Bár tudjuk, hogy ez megtörténik, a szabályokat mindig be kell tartani előtte, közben és utána is. Ez az útmutató elmagyarázza, melyek ezek a jogi módszerek.

A következő tudnivalók általánosan az ilyen fiókokról:

 • A duál, és triál fiókok, mint fogalom megszűntek a 2021.03.11. után induló világokon, ezáltal nem kell nekünk bejelentenetek ezt a Supportnál, és valójában a szabályok megszegését jelenti, ha a jelszavatokat megosszátok másokkal. Azonban, mint fentebb említjük tudjuk, hogy ezen fiókok léteznek, de a szabályok betartását, amelyeket lentebb kifejtünk minden esetben elvárjuk az ilyen fiókoktól is.
 • A Support csapata minden többjátékos fiókot egynek tekint, azaz 2021.03.11. után induló világokon azt nem fogadjuk el enyhítő körülménynek, ha más játékos követte el a szabálytalanságot a fiókotokba. Ugyanúgy, ha kár éri a fiókotokat, akkor az ÁszF. 5.6.-os pontja értelmében nem segíthetünk nektek.
 • Az új beállítások miatt jelszó, e-mail csak akkor módosítható, ha a regisztrációs e-mail használatban van, és az tud váltani, akinek ez az e-mail cím a birtokában van. Az ilyen változtatás megint csak a teljes regisztrációra (tehát az összes világra) fog vonatkozni, nem lehet csak egy fiókra kérni módosítást. Ha a társad változtatni tud, akkor a teljes regisztrációra vonatkozva tud jelszót, és akár e-mailt is módosítani, tehát akár a teljes regisztrációt kihúzhatja a lábad alól. Mivel minden fiókot egyként tekintünk, ezért, amennyiben a fiók tulajdonosa kizárt a fiókjából, akkor nincs több lehetőséged adott világon legálisan játszani, amennyiben a lent említettek nem megfelelően vannak betartva.
 • Név nem módosítható a supporton keresztül, csak a fiókban.
 • Ha több fiók átadását/átvételét/többjátékos fiókká átalakítását tervezitek, egyre mindenképp ügyeljetek: adott világon a fiók mindenképp független maradjon, és az átadás/új tulaj belépése után a benne játszók más fiókkal NE kerüljenek kapcsolatba, és ne lépkedjenek be, különben kitiltást kaphattok az összes fiókra, akár 1 belépés után is.

Legális módok a fiókok közötti mozgásra

Olyan játékosok, akik osztoznak az internetkapcsolaton, vagy tették ezt a múltban (azonos világon):

 • Ebben az esetben nem foglalhatsz falvakat a másik játékostól. Ez szabályszegést jelentene, függetlenül attól, hogy megosztja-e továbbra is veled az internetkapcsolatot vagy sem.
 • Amennyiben úgy dönt társad, hogy folytatná a világot a fiókodban, akkor a fiókját törlésre kell állítsa, és legalább 24 órát várnia azelőtt, mielőtt a fiókodba lép be. Ezek után saját fiókkal a világot nem folytathatja, és a törlést nem szakíthatja meg. A falvak törölt barbárrá alakult formában sem foglalhatóak, amennyiben mégis megteszitek szabályszegést követtek el.
 • A falvak úgy sem átjátszhatóak, ha egy klántárs elfoglalja, és ti attól a társtól. Másképp a társatokat is veszélybe sodorjátok, és ő is szabálytalanságot követ el.

Olyan játékosok, akik soha nem osztoztak az internetkapcsolaton, és olvasztani szeretnék a fiókjukat:

 • Egy falu kivételével minden falut el kell foglalni, amit a közös fióknak szeretnétek.
 • Amikor az utolsó falura elindították az utolsó nemeseket, akkor a fiókot törlésre kell állítani (foglalás előtt), és legalább 24 órát várni mindaddig míg az új fiókba beléphetne az olvadó játékos. Ha egyszer megkezdtétek a törlést azt megszakítani nem lehetséges. Hogyha a törlést elfelejtetted beállítani, mielőtt az utolsó falud törlésre került, akkor újra kell kezdened a világon, és alappontosként törölni a fiókodat. Egy épület fejlesztése is szabálytalan utóbbi esetben.
 • Fontos megjegyezni, hogy csak az utolsó falunál vesszük elfogadottnak az elindított törlést. Aki hamarabb töröl be, minthogy 1 falus lenne, az szabálytalanságot követ el.
 • Minden törlés esetén legalább 24 órát kell várnod az új fiókba lépéshez, ha ez elmarad, akkor a fiók szabálytalanságot követ el, amely büntetendő tétel.

Olyan játékosok, akik elszeretnének hagyni egy fiókot a világon (amely még aktív lesz utána is), és egy másik fiókhoz szeretnének csaltakozni szabályosan(azonos világon):

 • A fiók, amelyben eddig játszottál jelszót kell váltania.
 • Amikor a jelszóváltás megtörtént 24 órát várnod kell, mielőtt az új fiókhoz belépnél. Ha ezzel bármilyen probléma lenne, kérjük keresd fel a Supportot, mielőtt csatlakoznál az új fiókodhoz.
 • A régi fióknak folytatnia kell a játékot a világon, és ez nem lehet fiókhelyettesítés által. Ha a régi fiók nem folytatja az adott világon, akkor kérjük, hogy az előzőleg említett módon járjatok el.
 • A régi és új fiók nem foglalhat egymástól falut adott világon. Úgy kezeljük őket onnantól, mint a fiókokat, akik valaha megosztották az internetkapcsolatot egymás között.


▲ Vissza az oldal tetejére.

◄ Vissza a kezdőlapra.