Innen: Tribalwars Wiki HU

A dual fiók/regisztráció és a fiókátadásának kockázatainak ismertetője

  • Nyugodtan átadhatod a fiókot részlegesen akkor is, ha más világon két különböző fiókot visztek. Az ellenőrző felület világonként van, így az adatok nem keverednek. Ebben az esetben arra azért figyelj oda, hogy az átadással a másik játékos a teljes regisztráció felett megkapja az irányítás lehetőségét - tehát visszaélhet vele azon a világon, ahol amúgy két külön fiókot visztek. Ebben az esetben mi a szabálytalanságot, a belépést fogjuk látni, és azt hogy ez akkor bizony multi. És nem tudunk ellene mit tenni, ha te azt mondod, hogy egy másik világ átvételekor jutott a jelszavadhoz. Tehát akkor tedd ezt meg, ha maximálisan bízol a jövendő társadban.
  • Az új beállítások miatt jelszó, e-mail csak akkor módosítható, ha a regisztrációs e-mail használatban van, és az tud váltani, akinek ez az e-mail cím a birtokában van. Az ilyen változtatás megint csak a teljes regisztrációra (tehát az összes világra) fog vonatkozni, nem lehet csak egy fiókra kérni módosítást. Ha a társad változtatni tud, akkor a teljes regisztrációra vonatkozva tud jelszót, és akár e-mailt is módosítani, tehát akár a teljes regisztrációt kihúzhatja a lábad alól. És mi megint nem fogunk tudni túl sokat tenni érted.
  • Név nem módosítható a supporton keresztül, csak a fiókban.
  • Ha több fiók átadását/átvételét/dual accá átalakítását tervezitek, egyre mindenképp ügyeljetek: adott világon a fiók mindenképp független maradjon, és az átadás/új tulaj belépése után a benne játszók más fiókkal NE kerüljenek kapcsolatba, és ne lépkedjenek be.
  • Végül: ha átalakítjátok a fiókot, regisztrációt dual accá, mindenképp írjatok levelet a suppba, hogy egy későbbi, esetleges ellenőrzés során meglegyen a levél ami jelzi hogy dual acc, hogy a tulajok honnan jöttek.
  • Részletes ismertető a fórumon tekinthető meg: Dual fióklétrehozása, ismertetője

▲ Vissza az oldal tetejére.

◄ Vissza a kezdőlapra.