Játékos meghívása a játékba

Innen: Tribalwars Wiki HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen Sajtmacska (vitalap | szerkesztései) 2016. február 18., 09:50-kor történt szerkesztése után volt. (→‎Fontos információk a meghívóval kapcsolatban:)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Jump to navigation

Mint ahogy azt bizonyára tudjátok, játékunk lehetőséget kínál arra, hogy meghívjátok barátaitokat, ismerőseiteket játszani.

Minden új meghívott játékosért, aki eléri a 500 pontot, és nem játszik a te internetkapcsolatodon keresztül, 5 napra prémium fiókot kapsz és egy zászlót!


Meghívni egy játékost kétféleképp lehet:

  • Meghívó küldésével
  • Meghívó link elküldésével


Fontos információk a meghívóval kapcsolatban:

Mi történik akkor, ha meghívót küldtél egy játékosnak, de ő csak beregisztrált?

Csak az a meghívás érvényes, amit el is fogadnak - tehát nem elég elküldeni a meghívót, a meghívottnak el is kell fogadnia, és azon keresztül kell beregisztrálnia a játékba.


Elfogadta a játékos a meghívót, fellépett a meghívótól/a meghívó a helyettese, és nem érkezett meg a jutalom, pedig a meghívott játékos elérte az 500 pontot. Mi a hiba?

Csak akkor jár a jutalom, ha a meghívó - meghívott nem azonos internet kapcsolaton játszik. Egy alkalom is elég ahhoz, hogy ne járjon jutalom!

A meghívott játékosnak nem tudok segítséget küldeni. Miért? A meghívott és a meghívó játékos az első időszakban (a játék kijelzi a lejárat végét) nem segíthetik egymást. Ennek célja, hogy megakadályozzuk az öntámogató fiókokat.


Jutalom aktiválása

A megkapott jutalom automatikusan hozzáadódik az éppen élő prémium fiókhoz (kitolódik a dátum), illetve automatikusan aktiválódik, ha nincs élő prémium fiók.


Ki hívható meg?

Jelenleg csak új, eddig még nem regisztrált játékosok hívhatók meg a játékba.


Hova hívható meg az új játékos?

Az új játékos arra a világra fog megérkezni, ahonnan a meghívót küldték. A térképen látszó ikon nem a pontos faluhelyet jelöli, így arra nem szabad számítani, hogy a faluja pont oda kerül.

A meghíváskor két lehetőség közül lehet választani: csak a világra hívjátok meg, vagy pedig a saját falvatok közelébe.


A meghívó játékos honnan tudja, hogy elfogadták-e a meghívóját?

A meghívó játékos jelentést kap arról, ha a meghívóját elfogadták, és beregisztráltak vele a játékba.


Mi történik akkor, ha a meghívó linket módosítod?

Ha a meghívó linket módosítjátok, nem tudjuk garantálni a sikeres működését.


A térképen lévő meghívó képét el lehet rejteni?

A térképen lévő ikont el lehet rejteni, két módon: a beállítások menüben a meghívóknál, illetve automatikusan eltűnik, ha az első meghívó sikeresen ki lett küldve.


Az elrejtett ikont a térképen lehet újra aktiválni?

A térképen látszódó ikont nem lehet újra aktiválni.


Lehet játékosokat meghívni azok után, hogy a térképen a meghívó ikont elrejtettétek?

Miután a térképen lévő meghívó ikont elrejtettétek, természetesen meg lehet hívni játékosokat a játékba, a beállítások menüpontból, vagy az alsó menüsorban található "Játékos meghívása" link segítségével.


Hol kerülnek elhelyezésre a meghívott játékosok?

Mivel a térképen látható ikon nem a tényleges jövőbeni helyet mutatja, csak egy lehetőséget, így elmondható, hogy ha úgy hívtok meg játékosokat, hogy azok a közeletekbe kerüljenek, akkor minden egyes szabad pont a térképen, a falvatok közelében célállomás lehet - a végeredményt egy algoritmus számolja ki és jelöli be, automatikusan. Ebben a support nem tud a segítségetekre lenni.