Facebook regisztráció

Innen: Tribalwars Wiki HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen Moderátor (vitalap | szerkesztései) 2015. július 21., 14:25-kor történt szerkesztése után volt. (→‎Játék böngészőből)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Jump to navigation

Játékunkban egy új regisztrálási és belépési lehetőség lett aktiválva, a Facebook profil használatán keresztül.


Játék böngészőből

  • Regisztráció Facebookot használva

Játékosaink a főoldalon elhelyezett "F" (Facebook) gombra klikkelve regisztrálhatnak. A kezdőlapon található „F” (Facebook) ikonra kattintva tehetjük ezt meg, ugyanis ekkor amennyiben be vagyunk jelentkezve Facebookon, az integrációnak köszönhetően elindul a regisztrációs folyamat. Ha nincs egy Facebook fiók sem bejelentkezve a böngészőben, abban az esetben a bejelentkezéshez irányít az oldal. A regisztráció végén, mivel a regisztráció e-mail címe azonos lesz a játékos Facebook profiljának e-mail címével, a rendszer automatikusan aktivált, ellenőrzött e-mail címnek veszi a megadott címet.

  • Belépés a játékba Facebookon keresztül

Regisztráció után a „F” (Facebook) gombra kattintva a kezdőlapon, a rendszer automatikusan beléptet a játékba abban az esetben, ha be vagyunk jelentkezve a regisztráció során használt Facebook fiókba.

FONTOS!: A fiók a játékban ugyanúgy viselkedik, mint egy megszokott úton regisztrált fiók.

A különbség csupán az, hogy nem kell aktiválnunk az e-mailünk, jelszó megadására nincs szükség ebből adódóan jelszót sem változtathatunk, ugyanis a belépés csak a Facebook használatával lehetséges. Fontos továbbá, hogy megszokott bejelentkezésnél a regisztrációkor megadott név, és Facebookos jelszó beírásával NEM lehet belépni (a Facebook logóra kattintva lehet csak bejelentkezni).

Válassz világot, és élvezd a játékot!

  • Regisztráció leválasztása a Facebook profilról

Kérjük írjatok a Supportba ticket levelet, hogy segíthessünk a fiók leválasztásába.

Játék iOS appról

  • iOS Appot használva hogy lehet beregisztrálni?

Játékosaink a főoldalon elhelyezett "F" (Facebook) gombra klikkelve regisztrálhatnak. Az iOS verziójától függően vagy egy párbeszédpanel ugrik fel, vagy a rendszer ideiglenesen megnyit egy Safari böngészőt, hogy azon keresztül lehessen elérni a Facebook oldalát.

Ha a fiókok összecsatolása nem történik meg automatikusan, akkor a rendszer felajánlja a fióknév megadását, és egy, a jelenlegitől eltérő e-mail cím megadását. A regisztráció során a belépést követően feljön a világválasztó felület. Véletlenszerű jelszógenerálás után a játékos hagyományos aktiváló e-mailt kap, mert meg kell erősítenie a mail címét.

  • Belépés a játékba Facebookon keresztül

Regisztráció után a „F” (Facebook) gombra kattintva a kezdőlapon, a rendszer automatikusan beléptet a játékba.

  • iOS Appot használva be lehet lépni közvetlenül a Facebookon keresztül?

Ez még nem lehetséges.

  • Regisztráció leválasztása a Facebook profilról

Az Appon belül a beállításokban lehet megtenni, vagy verziótól függően a böngészőbeállításokban.

Kapcsolódó hivatkozások

▲ Vissza az oldal tetejére.

◄ Vissza a kezdőlapra.