Kezdőlap

A Wiki wikiből


Üdvözlünk a Klánháború Wikipédián!

Scouting.jpg

A Klánháború egy online stratégiai játék, amely a középkor kezdetén zajlik. Minden játékos a játék kezdetén egy kicsinyke falu uralkodója, akinek feladata és célja, hogy falucskájából egy hatalmas, dicsőséges birodalmat építsen ki.

A játék folyamán a kicsinyke falut vezetve, növelve a termelést, a kereskedelmet és a hadsereget, a birodalom kiterjed, egyre több és több falucskát, várost foglalva magába.

Csakhogy nem csak egy játékos szeretné ugyan azt elérni: A Világ Ura lenni. A környező falvak, városok urai is mind erre a címre pályáznak, sereget gyűjtenek, megerősítik a falvaikat, hogy talpon maradjanak a versenyben, és a dicsőséges jövő csak az övék legyen.

S eljön az idő, amikor az urak csapatai hűséggel szolgálva őket hódító utakra indulnak: Más uradalmak falvait, városait kifosztva, zsákmánnyal megpakolva indulnak haza egy-egy győztes csata után, s amikor ez uruknak nem elég, akkor elfoglalják a szomszédok birodalmait faluról falura, így növelve uruk és a saját hírük, dicsőségük. S amikor kellőképp híres már az uradalom és vezére, akkor ezek az urak klánokat alapítanak, hogy együttesen, immár nem csak harcolva hanem politizálva, megnyerjék a végső csatát: elérjék, hogy a világ többségének mindenható vezérei legyenek.

Ez a Wiki azt a célt szolgálja, hogy segítse a játékosok, hadvezérek játékát: Minden információt összegyűjtöttünk, hogy az első lépéstől kezdve megtalálható legyen a játék működésének, szerkezetének, szabályainak gyűjteménye.

Ismertetők