Innogames sáv.gif

Plusz sáv.PNG

Innen: Tribalwars Wiki HU
A lap korábbi változatát látod, amilyen Powerfox (vitalap | szerkesztései) 2015. november 29., 12:34-kor történt szerkesztése után volt. (Pop-up menü:)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Egy kis tájékozódási segítség, itt van mégegyszer a minta a kontinensek elrendezéséről:

Kontinensek.png
A térkép a játékbeli tájékozódás központja.

Két térkép van.

Map.png

A bal oldali térkép a közvetlen környezeted, és az ott található falukat mutatja - így adva egy kíváló áttekintési lehetőséget. Ennek a térképnek a mérete változtatható: az alsó, illetve a jobb szélét egérrel elkapva a saját ízlésed szerint tudod beállítani.

Map2.png

A jobboldali kis térkép sokkal nagyobb felületét mutatja a világodnak.

A 7.0-ás fejlesztésekkel az lábbi extra funkciók érhetők el:

Pop-up menü:

Popup.png

A legnagyobb változtatás a térképen a pop-up menü. Ha a falura klikkelsz a térképen, akkor a falura vonatkozó összes olyan adat fel fog ugrani, amiért eddig az információs ablakba kellett továbbmenni. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem szeretnéd ezt a lehetőséget használni, akkor természetesen ki lehet kapcsolni.

A pop-up menü felépítése, funkciógombok elhelyezése:

Felül: nemesi igény, játékos profil, üzenet, kedvenc, nyersanyag küldése, egységek küldése

Középen: Falu információk

Saját faluknál: Az üzenetküldés helyett a faluáttekintés található meg.

Lakatlan faluk: A játékos profil és az üzenetküldés nincs a listában.

Néhány funkció a nem prémium fiókos játékosok számára nem lesz elérhető.

A térképen egérrel könnyített navigáció: Mozgasd az egered a térképen vagy a kis térképen, és minden, amire szükséged van, ott terem – így könnyű átlátni a játékot!

Méret változtatás [PA]: Megnöveltük a térkép méretének limitét a duplájára, így most már 30x30, de ez még nem minden! A térkép használatakor lehetőség van arra, hogy mindenki beállítsa a saját monitorához és igényeihez legmegfelelőbb térkép-méretet – természetesen figyelembe véve, hogy a 30x30 méret adott.

Világtérkép: Azok számára, akik stratégiai áttekintést szeretnének a saját régiójukon belül, ajánljuk az új világtérképet és funkcióit. Klikkelj a linkre amit a minitérkép alá tettünk, és már láthatod is nagy-felbontású térképen a világod, néhány statisztikával rólad, és a klánodról. Amikor befejezted a nézelődést, csak csukd vissza a felugró ablakot, és visszatér a normál nézet.

Falumegjelölés [PA]: Önálló falvakat – ebbe a barbár faluk is beletartoznak – tudsz a térképen megjelölt csoportokhoz adni.

Jelölj ki klánokat a klánprofilok alapján. [PA]

Fejlesztések mobil telefonról belépők számára [PA]: A térképet a munkatársaink úgy alakították ki, hogy automatikusan állítsa be a méretét és javítson a kezelhetőségen a mobiltelefonról bejelentkező játékosaink számára.

Vissza a kezdőlapra