Innogames sáv.gif

Plusz sáv.PNG

A Tribalwars Wiki HU wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Sajtmacska (vitalap | szerkesztései) 2014. május 12., 14:26-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „A világok bezárása után a megmaradt prémium pontok, illetve még aktív prémium felületekkel kapcsolatban az alábbi tájékoztatót tudjuk adni: 1) A fiókban …”)

(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

A világok bezárása után a megmaradt prémium pontok, illetve még aktív prémium felületekkel kapcsolatban az alábbi tájékoztatót tudjuk adni:

1) A fiókban lévő, még fel nem használt prémium pontokat a regisztrációhoz tartozó többi világon is elérhetitek.

2) A prémium pontok továbbküldhetők más fiókoknak (regisztrációknak) abban az esetben is, ha azok nem játszanak azonos világon veletek.

3) A már aktivált, de még le nem járó prémium felületeket a support nem tudja deaktiválni, azonban a játék vége, és a felületek lejárása közötti időmennyiséget aktiválja más világon, ha kéritek. Ennek módja: írtok a supportba, megadjátok, hogy még mi aktív, melyik fiókban, melyik világon szeretnétek aktiváltatni a különbözeti időt.

4) Azokban az esetekben, ahol a pontok átadása nem lehetséges a türelmi idő miatt, a support sem tud segíteni a pontok átadásában - nincs lehetőségünk arra, hogy a türelmi időt lecsökkentsük vagy felülírjuk. Ezekben az esetekben a türelmi idő lejártáig a pontok csak a regisztrációban használhatók fel, az összes játszott világon.