Innogames sáv.gif

Plusz sáv.PNG

A Tribalwars Wiki HU wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Sajtmacska (vitalap | szerkesztései) 2015. szeptember 5., 14:16-kor történt szerkesztése után volt.

(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

A farmkezelő segíti a környezetedben lévő barbár faluk (csak barbár faluk!) farmolását, akár a térképről akár a farmkezelő áttekintéséből indítva. Két fajta sablont tudsz elkészíteni azért, hogy más-más összetételű csapatok járjanak farmolni. Az egyszerűség kedvéért nevezzük őket A - nak B - nek.

A farmkezelő használata lehetséges a Fiókkezelő aktiválása nélkül is, ekkor külön kell aktiváljuk azt (30 pp/hónap vagy 10 pp/hét). Viszont a fiókkezelőbe alapból benne van a farmkezelő is.

▲ Vissza az oldal tetejére.

Új sablon létrehozása

Új sablon létrehozásakor klikkelj az Új sablon feliratra a Sablonok szerkesztése alatt. Az új sablon az oldal jobb oldalán fog feltűnni.

A sablonnak saját leírást tudsz adni, annak érdekében, hogy később könnyebben meg tudd őket különböztetni egymástól.

Létrehozáshoz írd be a kívánt egységszámokat, majd a mentéssel már létre is hoztad a sablont.

▲ Vissza az oldal tetejére.

Sablon szerkesztése és törlése

Ha módosítani szeretnéd a sablont, akkor a Sablonok szerkesztése menüben megteheted.

Ha inkább törölnéd a sablont, akkor a sablon leírás melletti vörös keresztre kell kattintanod.

▲ Vissza az oldal tetejére.

Farmkezelő használata térképről

Am fa map.png

Egy vagy két sablon beállítása utána a farmkezelőt a térképen is tudod használni. Fontos, hogy a pop-up menünek elérhetőnek kell lennie.

Amikor a megtámadni kívánt falura klikkelsz, akkor a pop up menüben a lementett sablonok jele A és B is fel fog tűnni. A jelekre kattintva azonnal indíthatod is az egységeket, amelyeket a sablonhoz előzetesen hozzárendeltél.

▲ Vissza az oldal tetejére.

Farmkezelő használata a Fiókkezelő áttekintéséből

Am fa ov.png

A csapatok elküldését a megkapott jelentések alapján is megoldhatod. Ehhez az áttekintésben a legutolsó farmolások adatait mutató részbe kell bemennetek.

Ez az összefoglaló egy listába gyűjti ki a legutolsó jelentések adatait, azokét, ahol sikeresen támadtál barbár falut, és zsákmánnyal tértél vissza.

Mint a térképen, itt is az A vagy B jelre kell kattintani ahhoz, hogy a támadások meginduljanak.

Ezen kívül van egy C ikon, amelynek speciális feladata van, és nem tartozik a többi sablonhoz: erre kattintva ugyanis a legutolsó kémlelés eredményén alapulva kiszámítja, mekkora sereget kell küldeni a biztos győzelemhez. Erről egy pop up ablakban fog tájékoztatni.

Csak akkor használhatod a C ikont, ha a falut kikémlelted már, tehát minden farmoló csapattal érdemes 1 kémet küldeni (speed világon legalább 4-et).

▲ Vissza az oldal tetejére.

◄ Vissza a kezdőlapra.