Innogames sáv.gif

Plusz sáv.PNG

A Tribalwars Wiki HU wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Sajtmacska (vitalap | szerkesztései) 2014. február 4., 09:51-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „== Előregisztráció == Az előregisztráció során a játékosok előre felregisztrálhatnak az új világokra, indulás előtt. Ekkor lehetséges lesz megkeresni…”)

(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Előregisztráció

Az előregisztráció során a játékosok előre felregisztrálhatnak az új világokra, indulás előtt. Ekkor lehetséges lesz megkeresni, és meghívni az aktuálisan induló a világba a régi klántársakat.

Kivételt képeznek azok a játékosok, akikkel jelenleg is egy klánban, más világon játszik együtt a meghívó játékos.

1 regi ismerosok.jpg


A meghívóknak köszönhetően a világ indulásakor a rendszer megpróbálja az meghívott játékosokat automatikusan a meghívó játékos közelébe rakni, hogy ennek köszönhetően a klán tagjai, egymás közelében legyenek induláskor.


Égtáj választásra nincs mód, a regisztráció időpontjának sorrendjében helyezi el a rendszer a játékosokat. A sort akkor szakítja meg, ha valaki meghív játékost, aki elfogadja, mert akkor a következő játékos nem a következő előregisztráló lesz, hanem az előregisztrált játékos meghívottja.


A játék 8.6-os frissítése óta az előregisztrált játékosok már hozzáférnek a játék bizonyos funkciójához, hogy könnyebben tudjanak klánokat alapítani, levelezni egymással, itt lehet már előre klánt alapítani, meghívni, profilt készíteni így könnyítve meg a játék kezdeteit.

Mindezt kizárólag előregisztráció után tehetjük meg. Az előregisztrációkor még nincsenek faluk, ugyanis azt a világ indulásakor kaphatjuk meg. Továbbá nem elérhető a térkép funkció sem. A funkciókat a lap tetején található főmenükkel, valamint dinamikus menükkel érhetjük el.


Ezek a funkciók a következők:

  • Meghívók
  • Jelentések
  • Üzenetek
  • Klán
  • Ranglista
  • Prémium
  • Kijelentkezés


2 menusor.jpg


Meghívóknál meghívhatunk egy létező játékost, vagy e-mail címmel új játékosokat hívhatunk meg, illetve egy Facebook linket is kapunk, amely Facebookos megosztás után, látható az általad meghatározott személyek körében. A link a regisztrációs űrlapra vezet.

3 meghivos.jpg

A Jelentések funkciónál jelentéseket kaphatunk a klán-meghívókról, a klánfeloszlatásokról, valamint a jelentésszűrőt beállíthatjuk. A szűrő beállításai a szerver indulása után is megmaradnak.

Az Üzenetek funkciónál megtekinthetjük levelezéseink leveleket-körleveleket írhatunk, valamint letilthatunk más játékosokat.

A klán menüpontnál elérhető az áttekintés, a profil, a diplomácia, a toborzás, az üdvözlet, a tulajdonságok,és a belső fórum.

A Ranglistánál csak a klán és játékos-ranglisták elérhetőek. Itt mivel nincsenek faluk,ezért rendszertelen a helyezése mindenkinek.A világ indulásakor természetesen ez változik.

Előregisztrációkor elérhető a Prémium-vásárlási ablak is, emellett a Prémium pont átadási űrlapja, valamint a prémium felhasználási Log-ja is.