Innogames sáv.gif

Plusz sáv.PNG

A Tribalwars Wiki HU wikiből
(Új oldal, tartalma: „== Előregisztráció == Az előregisztráció során a játékosok előre felregisztrálhatnak az új világokra, indulás előtt. Ekkor lehetséges lesz megkeresni…”)
 
(Előregisztráció)
 
1. sor: 1. sor:
== Előregisztráció ==
+
'''Az előregisztráció során a játékosok előre felregisztrálhatnak az új világokra, indulás előtt.'''
  
 +
* Az előregisztrációt a főoldalon, a világválasztónál lehet elérni, ahol egy kis ikon külön jelzi, ha hamarosan új világ nyílik, és az előregisztráció elérhető.
 +
* Lehetséges lesz  megkeresni, és meghívni az aktuálisan induló a világba a régi klántársakat.
 +
* Kivételt képeznek azok a játékosok, akikkel jelenleg is egy klánban, más világon játszik együtt a meghívó játékos.
 +
* Az előregisztrációkor még nem érhetők el a falvak, és a térkép.
 +
* Előregisztráció törlése nem lehetséges.
 +
* Nem tudsz úgy újra regisztrálni, hogy a meghívott barátaid ismét a közeledben legyenek törlés és újrakezdés esetén.
  
Az előregisztráció során a játékosok előre felregisztrálhatnak az új világokra, indulás előtt. Ekkor lehetséges lesz  megkeresni, és meghívni az aktuálisan induló a világba a régi klántársakat.
 
  
Kivételt képeznek azok a játékosok, akikkel jelenleg is egy klánban, más világon játszik együtt a meghívó játékos.
+
== Meghívók ==
  
[[Fájl:1_regi_ismerosok.jpg‎ |center]]
 
  
 +
* A meghívóknak köszönhetően a világ indulásakor a rendszer megpróbálja az meghívott játékosokat automatikusan a meghívó játékos közelébe rakni, hogy ennek köszönhetően a klán tagjai, egymás közelében legyenek induláskor.
  
A meghívóknak köszönhetően a világ indulásakor a rendszer megpróbálja az meghívott játékosokat automatikusan a meghívó játékos közelébe rakni, hogy ennek köszönhetően a klán tagjai, egymás közelében legyenek induláskor.  
+
* Meghívhatunk egy létező játékost, vagy e-mail címmel új játékosokat hívhatunk meg, illetve egy Facebook linket is kapunk, amely Facebookos megosztás után, látható az általad meghatározott személyek körében. A link a regisztrációs űrlapra vezet.
 +
 
 +
 
 +
* Hány barátot hívhatsz meg?
 +
Összesen 100 embert, de ebből 40 tudja csak elfogadni a meghívást. Azt javasoljuk, hogy a meghívandó játékosokat bontsátok csoportokra, és így hívjátok meg őket.
 +
 
 +
* El tudsz utasítani egy megkapott meghívót?
 +
Igen, a megkapott meghívókat el lehet utasítani.
 +
 
 +
* Vissza tudsz vonni meghívót?
 +
Azok után, hogy kiküldtél egy meghívót, azt nem tudod visszavonni.
 +
 
 +
 
 +
[[Fájl:3_meghivos.jpg‎  |center]]
 +
 
 +
 
 +
== Égtájválasztás ==
  
  
15. sor: 36. sor:
  
  
A játék 8.6-os frissítése óta az előregisztrált játékosok már hozzáférnek a játék bizonyos funkciójához, hogy könnyebben tudjanak klánokat alapítani, levelezni egymással, itt lehet már előre klánt alapítani, meghívni, profilt készíteni így könnyítve meg a játék kezdeteit.  
+
== Részben elérhető játékfunkciók ==
 +
 
 +
 
 +
A játékosok már hozzáférnek a játék bizonyos funkciójához, hogy könnyebben tudjanak klánokat alapítani, levelezni egymással, itt lehet már előre klánt alapítani, meghívni, profilt készíteni így könnyítve meg a játék kezdeteit.  
 +
 
 +
== Funkciók elérése ==
 +
 
 +
'''A funkciókat a lap tetején található főmenükkel, valamint dinamikus menükkel érhetjük el'''
 +
 
 +
*Meghívók: Itt lehet más játékosokat meghívni a játékba.
 +
 
  
Mindezt kizárólag előregisztráció után tehetjük meg. Az előregisztrációkor még nincsenek faluk, ugyanis azt a világ indulásakor kaphatjuk meg. Továbbá nem elérhető a térkép funkció sem. A funkciókat a lap tetején található főmenükkel, valamint dinamikus menükkel érhetjük el.
+
*Jelentések: jelentéseket kaphatunk a klán-meghívókról, a klánfeloszlatásokról, valamint a jelentésszűrőt beállíthatjuk. A szűrő beállításai a szerver indulása után is megmaradnak.
  
  
'''Ezek a funkciók a következők:'''
+
*Üzenetek: megtekinthetjük levelezéseink leveleket-körleveleket írhatunk, valamint letilthatunk más játékosokat.
*Meghívók
 
*Jelentések
 
*Üzenetek
 
*Klán
 
*Ranglista
 
*Prémium
 
*Kijelentkezés
 
  
  
[[Fájl:2 menusor.jpg |center]]
+
*Klán: elérhető az áttekintés, a profil, a diplomácia, a toborzás, az üdvözlet, a tulajdonságok,és a belső fórum.
  
  
Meghívóknál meghívhatunk egy létező játékost, vagy e-mail címmel új játékosokat hívhatunk meg, illetve egy Facebook linket is kapunk, amely Facebookos megosztás után, látható az általad meghatározott személyek körében. A link a regisztrációs űrlapra vezet.
+
*Ranglista: csak a klán és játékos-ranglisták elérhetőek. Itt mivel nincsenek faluk,ezért rendszertelen a helyezése mindenkinek.A világ indulásakor természetesen ez változik.
  
[[Fájl:3_meghivos.jpg‎  |center]]
 
  
A Jelentések funkciónál jelentéseket kaphatunk a klán-meghívókról, a klánfeloszlatásokról, valamint a jelentésszűrőt beállíthatjuk. A szűrő beállításai a szerver indulása után is megmaradnak.
+
*Prémium: elérhető a Prémium-vásárlási ablak is, emellett a Prémium pont átadási űrlapja, valamint a prémium felhasználási Log-ja is.
  
Az Üzenetek funkciónál megtekinthetjük levelezéseink leveleket-körleveleket írhatunk, valamint letilthatunk más játékosokat.
 
  
A klán menüpontnál elérhető az áttekintés, a profil, a diplomácia, a toborzás, az üdvözlet, a tulajdonságok,és a belső fórum.
+
*Kijelentkezés
  
A Ranglistánál csak a klán és játékos-ranglisták elérhetőek. Itt mivel nincsenek faluk,ezért rendszertelen a helyezése mindenkinek.A világ indulásakor természetesen ez változik.
 
  
Előregisztrációkor elérhető a Prémium-vásárlási ablak is, emellett a Prémium pont átadási űrlapja, valamint a prémium felhasználási Log-ja is.
+
[[Fájl:2 menusor.jpg |center]]

A lap jelenlegi, 2015. október 16., 14:26-kori változata

Az előregisztráció során a játékosok előre felregisztrálhatnak az új világokra, indulás előtt.

 • Az előregisztrációt a főoldalon, a világválasztónál lehet elérni, ahol egy kis ikon külön jelzi, ha hamarosan új világ nyílik, és az előregisztráció elérhető.
 • Lehetséges lesz megkeresni, és meghívni az aktuálisan induló a világba a régi klántársakat.
 • Kivételt képeznek azok a játékosok, akikkel jelenleg is egy klánban, más világon játszik együtt a meghívó játékos.
 • Az előregisztrációkor még nem érhetők el a falvak, és a térkép.
 • Előregisztráció törlése nem lehetséges.
 • Nem tudsz úgy újra regisztrálni, hogy a meghívott barátaid ismét a közeledben legyenek törlés és újrakezdés esetén.


Meghívók

 • A meghívóknak köszönhetően a világ indulásakor a rendszer megpróbálja az meghívott játékosokat automatikusan a meghívó játékos közelébe rakni, hogy ennek köszönhetően a klán tagjai, egymás közelében legyenek induláskor.
 • Meghívhatunk egy létező játékost, vagy e-mail címmel új játékosokat hívhatunk meg, illetve egy Facebook linket is kapunk, amely Facebookos megosztás után, látható az általad meghatározott személyek körében. A link a regisztrációs űrlapra vezet.


 • Hány barátot hívhatsz meg?

Összesen 100 embert, de ebből 40 tudja csak elfogadni a meghívást. Azt javasoljuk, hogy a meghívandó játékosokat bontsátok csoportokra, és így hívjátok meg őket.

 • El tudsz utasítani egy megkapott meghívót?

Igen, a megkapott meghívókat el lehet utasítani.

 • Vissza tudsz vonni meghívót?

Azok után, hogy kiküldtél egy meghívót, azt nem tudod visszavonni.


3 meghivos.jpg


Égtájválasztás

Égtáj választásra nincs mód, a regisztráció időpontjának sorrendjében helyezi el a rendszer a játékosokat. A sort akkor szakítja meg, ha valaki meghív játékost, aki elfogadja, mert akkor a következő játékos nem a következő előregisztráló lesz, hanem az előregisztrált játékos meghívottja.


Részben elérhető játékfunkciók

A játékosok már hozzáférnek a játék bizonyos funkciójához, hogy könnyebben tudjanak klánokat alapítani, levelezni egymással, itt lehet már előre klánt alapítani, meghívni, profilt készíteni így könnyítve meg a játék kezdeteit.

Funkciók elérése

A funkciókat a lap tetején található főmenükkel, valamint dinamikus menükkel érhetjük el

 • Meghívók: Itt lehet más játékosokat meghívni a játékba.


 • Jelentések: jelentéseket kaphatunk a klán-meghívókról, a klánfeloszlatásokról, valamint a jelentésszűrőt beállíthatjuk. A szűrő beállításai a szerver indulása után is megmaradnak.


 • Üzenetek: megtekinthetjük levelezéseink leveleket-körleveleket írhatunk, valamint letilthatunk más játékosokat.


 • Klán: elérhető az áttekintés, a profil, a diplomácia, a toborzás, az üdvözlet, a tulajdonságok,és a belső fórum.


 • Ranglista: csak a klán és játékos-ranglisták elérhetőek. Itt mivel nincsenek faluk,ezért rendszertelen a helyezése mindenkinek.A világ indulásakor természetesen ez változik.


 • Prémium: elérhető a Prémium-vásárlási ablak is, emellett a Prémium pont átadási űrlapja, valamint a prémium felhasználási Log-ja is.


 • Kijelentkezés


2 menusor.jpg